Előfizetői tartalom

Így nő az áramszámlád augusztustól

Portfolio
Aki az átlagos áramfogyasztás alatt marad, annak nem drágul a rezsije, és a ma bejelentett rezsiszabály-változások alapján azoknak is a korábban vártnál kisebb mértékű lesz az áremelkedés, akik átlag feletti fogyasztók. A drágulás azért így sem kicsi: akik az átlag másfélszeresét fogyasztják, bő 30%-os, akik a kétszeresét, közel 50%-os drágulásra számíthatnak.

A ma megjelent új rezsiszabályok alapján 2523 kWh/év villamosenergia-fogyasztásig 36 forint marad az áram egységára, vagyis marad a rezsicsökkentett kedvezményes ár, az e feletti fogyasztásnál pedig 70,10 forint/kWh lesz a tarifa. A valós versenypiaci ár Németh Szilárd rezsibiztos közlése szerint egyébként közel 270 forint lenne, vagyis azokhoz a korábbi elképzelésekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés