Előfizetői tartalom

Németh Szilárd rendkívüli rezsibejelentést tett: megvannak az új energia és földgáz árak!

Portfolio
A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtök reggel - minden előzetes tájékoztatás nélkül - rendkívüli tájékoztatót tartott a rezsicsökkentés módosításának részleteiről. Ezen elárulta a legfontosabb új, lakossági piaci árakat: a földgáz esetében a fogyasztási limit feletti új ár hétszerese az eddigi rezsicsökkentett árnak, míg a villany esetében duplázódásról beszélhetünk. Közben már meg is jelentek a részletszabályokat tartalmazó kormányrendeletek a közlönyben.

Megvan a kormány döntése Azon kell gondolkodnunk, hogy lesz-e egyáltalán gáz és kőolaj, ősszel és télen Európában - vezette fel a rezsicsökkentés módosításának részleteit tájékoztatóján Németh Szilárd. A kormány energia veszélyhelyzetet rendelt el, melynek keretében egy 7 pontos intézkedésterv is készült, ennek egyik eleme a rezsicsökkentésről szól - emlékeztetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés