Előfizetői tartalom

Tovább zuhan az üzemanyagok ára a magyar kutakon

Portfolio
Múlt héten régen látott mértékbe csökkent a benzin ára a magyar kutakon, és a holtankoljak.hu információi szerint ez a tendencia csak annyiban változik, hogy ezen a héten a gázolaj ára is jelentősen csökken szerdától. Persze mindez csak a piaci árra vonatkozik, amely továbbra is jóval a 480 forintos hatósági ár fölött található.

49 forinttal csökkent múlt héten a benzin piaci ára a magyar kutakon, miután szerdán és pénteken is lejjebb került az üzemanyag ára. Jó hír az autósoknak, hogy a 95-ös benzin esetében további 21 forintos csökkenés jön szerdától, míg a gázolaj literenként 28 forinttal lesz olcsóbb. A piaci átlagárak a következő szinteken alakulnak szerdától: 95-ös benzin: 696,9...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés