Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: erősen nő a fertőzöttek száma

Portfolio
Az elmúlt héten összesen 14402 új koronavírus-fertőzöttet igazoltak - derül ki a kormányzati koronavírus portál friss heti jelentéséből. Az elmúlt héten 54-en hunytak el a vírus okozta betegségben, jelenleg 1345 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 19-en vannak lélegeztetőgépen. Az új fertőzések vonatkozásában igen nagy, 40 százalékos emelkedés figyelhető meg a múlt heti adatokkal összevetve.

Az elmúlt héten összesen 14402 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1965481 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma - számolt be a kormányzati koronavírus portál. Múlt szerdán 10255 új fertőzöttről érkezett jelentés. A számok alapján igen jelentős mértékben, 40 százalékkal emelkedett az igazolt koronavírus fertőzöttek száma az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés