Előfizetői tartalom

Holoda Attila: érthetetlen a kormány indoklása az EU-s gázpiaci terv elutasításáról

Portfolio
Az EU-s gázpiaci spórolási terv rengeteg olyan kivételt tett lehetővé, melyek kezelték a tagállami sajátosságokat, ezért érthetetlen, hogy a magyar kormány miért nem támogatta azt – egyebek mellett erről beszélt Holoda Attila korábbi energiaügyi helyettes államtitkár, energiapiaci szakember a Portfolio Checklist szerdai adásában.

Érhetetlen az az indoklás, melyet a magyar kormány használt az EU-s gázspórolási terv elutasításakor – egyebek mellett erről beszélt Holoda Attila korábbi energiaügyi helyettes államtitkár, energiapiaci szakember a Portfolio Checklist szerdai adásában. A rendelet ugyanis rengeteg olyan kivételt tett lehetővé, melyek képesek reflektálni a tagállamok, köztük Magyarország sajátosságaira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés