Előfizetői tartalom

Neutrális kamatszint és hőszivattyúk a mai Checklsitben

Portfolio
Délután 5 órakor új résszel jelentkezik a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastje. A mai műsor első részében a hőszivattyúval, mint fűtési-hűtési technológiával foglalkozunk, mivel a rezsiemelés bejelentése óta egyre többen váltanának gázkazánról vagy tisztán elektromos fűtésről erre a technológiára. Mindezek előtt azonban nem árt tisztában lenni a rendszer működésével, a beszerelés és üzemeltetés költségeivel és a várható megtérüléssel. Ezután a tegnapi Fed kamatdöntő ülésen elhangzott információkról lesz szó, mivel a jegybank 75 bázispontos emelése után, Jerome Powell Fed elnök a kamatpálya jövőjéről és a recessziós kilátásokról is beszélt.

Frissítés! Az adás megjelent, ezen a linken meghallgatható. Ma délután 5 órától lesz meghallgatható a Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a rezsiemelés bejelentése óta egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő hőszivattyú rendszerekről lesz szó. Ezzel a korszerű technológiával sokat spórolhat, aki gázkazánról vagy tisztán elektromos fűtésről váltana...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái