Előfizetői tartalom

Titkos kormányhatározat alapján építi le dolgozóit az állam

Portfolio
"Az elhúzódó háború, a háborús gazdasági válság és energiaválság miatti többletkiadások miatt a kormány még inkább fontosnak tartja, hogy magán is spóroljon, ezért létszámtakarékosságot rendelt el a minisztériumokban" - a Kormányzati Tájékoztatási Központ ezzel a válasszal erősítette meg a 24.hu információját, miszerint elindult a minisztériumok karcsúsítása.

A lap úgy tudja, hogy az egyik minisztérium egy nem nyilvános kormányhatározatra hivatkozott leépítés során, ott a több állami intézménynél összesen 40 ember munkaviszonya szűnt meg. Ugyanakkor a Miniszterelnökség a 4057/2022-es számú határozatról mást nem írt, így azt, hogy pontosan hány munkahely és milyen területeken szűnik meg, egyelőre nem tudni. Az általános spórolás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés