Előfizetői tartalom

Óvatosan a Balatonon, a szakértő szerint nagyon nehezen lehet majd tankolni a következő hetekben

Portfolio
Beköszöntött az augusztus, ami szabadságolások szempontjából az egyik legintenzívebb hónap, így sokan vehetik célba a Balatont. A tankolást azonban érdemes lehet megtervezni, hiszen Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője arról számolt be az RTL-nek, hogy a megnövekedett kereslet és az üzemanyaghiány miatt szinte biztosan nehezen fogunk tudni tankolni a Balaton környékén.

A hétvége óta csak magánszemélyek, taxisok és mezőgazdasági erőgépek kapnak 480 forinton üzemanyagot. A Bujdos Eszter szerint várható volt, hogy az árstop szabályain változtatni fog a kormány, hiszen az elmúlt hetekben üzemanyaghiányt lehetett tapasztalni a kutakon. Szakmán belül a hatósági ár teljes kivezetését látják megoldásnak, hiszen részben emiatt alakult ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés