Előfizetői tartalom

Váratlanul új rezsirendeletek jelentek meg péntek este

Portfolio
Új számlaképet kapnak a rezsiszámlák, ám emellett két másik rendelet is megjelent a péntek esti Magyar Közlönyben, amelyek szintén a rezsicsökkentéssel függnek össze. A kormány egyrészt bevezeti a rezsivédelmi szolgáltatás kifejezést, valamint módosította a nagycsaládosoknak járó kedvezményről szóló rendeletet annak érdekében, hogy az összhangban legyen a július 21-i rezsiemelési rendeletekkel. Úgy tűnik tehát, hogy a péntek délutánra összehívott kormányülésen a rezsicsökkentés ügye volt a fő téma.

Péntek este beszámoltunk arról, hogy megjelentek a mintaszámlák, hogy a jövőben hogyan is fognak kinézni az új villany- és gázszámlák. A péntek esti közlönyben "az egységes közszolgáltatói számlaképről szóló törvény eltérő alkalmazásáról" címmel megjelent rendelet szabályozza részletesen ezt a kérdést. A rezsivédelmi szolgáltatás Ezen kívül azonban megjelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés