Előfizetői tartalom

Benzinhiány és kútbezárások Magyarországon: a szakértők szerint csak most jön a legrosszabb

Portfolio
A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban. Az egyes kutak már most is korlátozásokat vezettek be, de ez csak átmeneti megoldást jelenthet. További átmeneti megoldás lenne a stratégiai tartalékok felszabadítása, az igazi megoldást viszont a hatósági árak eltörlése jelentené - állítják.

„Rövid távon csak az állam által megnyitott stratégiai üzemanyagkészletek alkalmasak a benzinhiány elkerülésére” –mondta el Bujdos Eszter, a holtankoljak.hu ügyvezetője az ATV-nek. Szerinte és más szakértők szerint is augusztus közepe lehet a legkritikusabb időszak az ellátásban. Közben a Független Benzinkutak Szövetsége arra figyelmeztetett, hogy további benzinkutak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés