Előfizetői tartalom

Kompenzálja a futárokat a Wolt a kata szigorítása miatt

Portfolio
Új kompenzációs rendszert vezet be a Wolt Magyarország szeptembertől a katás adózásról egyéb egyéni vállalkozói adózási formákra váltó futár partnerek számára. Az új sávos kompenzációs rendszer az adminisztrációs költségeket fedező 10 ezer forinttól egészen akár 120 ezer forintig enyhíti a futár partnerek többletköltségeit. A kompenzáció arányos a futárok által elvállalt címekkel, így az általuk keresett összeggel és a Wolt számításai szerint a futárok többletköltségeinek jelentős részét fedezi.

A Wolt Magyarország a katás adózási forma megszüntetésének bejelentését követően felmérést végzett a futár partnereik körében, amelyből kiderült, hogy több mint 80%-uk átalányadózóként szeptember után is folytatja a kiszállítást. Kapcsolódó cikkünk 2022. 07. 27. Wolt: nem lehet tovább katásként futárkodni A cég tájékoztatása szerint míg a katás adózás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés