Előfizetői tartalom

Novemberben jelentős nyugdíjemelést várnak a nyugdíjasok a kormánytól

Portfolio
Az infláció jóval magasabb lesz a vártnál, ezért a nyugdíjasok nagyobb összegű nyugdíjemelést várnak novemberben – mondta a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsának soros elnöke. Hegyesiné Orsós Éva szerint a nyugdíjasok egy részét az áremelkedés mellett a rezsikiadások növekedése is kilátástalan helyzetbe hozta - írja az Infostart.

„A nyugdíjasok helyzete rendkívül kritikus” – így értékeli a helyzetet a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsának elnöke. Hegyesiné Orsós Éva arra hívta fel a figyelmet, hogy a medián nyugdíj 135 ezer forint, és mintegy 1,1 millió embernek a nyugellátása ez alatt a 135 ezer forint alatt van. Az ő esetükben a mostani rendkívül drasztikus infláció, amit a piacokon bevásárláskor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés