Előfizetői tartalom

Elfogadta a képviselőház Joe Biden hatalmas törvénycsomagját

Portfolio
Elfogadta pénteken az Egyesült Államok képviselőháza Joe Biden gigantikus törvénycsomagját, az Inflációcsökkentő Törvényt, mely összesen 437 milliárd dollár plusz kiadás mellett tíz év alatt 740 milliárd dollár plusz bevételt is hoz az államnak - írja a Bloomberg. A törvénycsomag az infláció mellett az éghajlatváltozás okozta problémákat vette még célba.

Végül az eredeti javaslathoz képes lekarcsúsított formában, de megszavazta a demokrata többségű képviselőház Joe Biden adó-, éghajlatvédelmi és gyógyszerár-csökkentési törvénycsomagját. A javaslat korábban a szenátuson is átment már 51-50-es szavazati többséggel (a 100 fős szenátusban egyenlő eredmény esetén az alelnök dönt). A törvényjavaslat végül mintegy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés