Előfizetői tartalom

Hogy áll a magyar gazdaság Európa többi országához képest?

Portfolio
A héten teszik közzé a magyar GDP-adatot, és a többi ország közlésével együtt így már teljesebb képet látunk az európai gazdaság második negyedéves teljesítményéről. Az inflációs adatokat is több országban csak most teszik közzé, vagyis az is most látszik majd, hogy a 13,7%-os magyar éves infláció az európai mezőnyben mekkora áremelkedésnek számít. Ezen felül lesz még egy Fed-jegyzőkönyv is a héten.

Hétfőn teszi közzé az MNB a júliusi fizetési mérleg statisztikáit, emellett a KSH az építőipar júniusi adatait közli. Japánból a második negyedéves GDP-adat érkezik, ennél fontosabb viszont a kínai kiskereskedelem és ipar júliusi alakulása, amely az ázsiai óriásgazdaság állapotába ad bepillantást. 2022. augusztus 15-21. makronaptár Magyar makrogazdaság ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés