Előfizetői tartalom

Teljes vakrepülés lesz a téli szezon a plázák boltosainak

Portfolio
A plázákban üzletet bérlő kiskereskedők közül sokakat csődbe taszíthat a téli fűtésszámla. Az üzletközpontok az energiaköltségek miatt emelni fogják a közös költséget éppen most, amikor minden jel arra utal, hogy a vásárlók durván elkezdték meghúzni a nadrágszíjat, így a Növekedés.hu alapján a forgalom is kétséges.

A kiskereskedelemben dolgozók is aggódva várják a telet az elszabadult energiaárak miatt. Leginkább a plázák üzlethelyiségeit bérlőknek van okuk az aggodalomra, ugyanis az üzletközpontok eddig sem részesültek a kedvezményes árú energiából. A plázák jelenleg nem tudják megmondani, hogy mennyi lesz az az energiaszámla az év végén, amit majd ráterhelnek a kereskedelmi egységek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés