Előfizetői tartalom

Megszólalt a Belügyminisztérium az iskolák fűtéséről

MTI
Nem született új jogszabály vagy döntés az iskolák fűtésével kapcsolatban - közölte a Belügyminisztérium kedden az MTI-vel. A kormány az energiaválság ellenére normális tanévre készül, az iskolákat az eddig megszokottaknak megfelelően tervezik fűteni, ha azt az európai energiahelyzet megengedi - írták, ugyanakkor megjegyzik azt is: a gázfűtés hiánya akár a magyar lakosságot - így az iskolákat is - elérheti.

Évtizedes, tehát nem új szabályozás, hogy az oktatási épületekben legalább 20 Celsius-fokot szükséges tartani. Ez nem jelenti azt, hogy többet ne lehetne - írták. Korábban Kisfaludy László köznevelési helyettes államtitkár egy megkeresésre válaszul azt írta, hogy ha a tantermekben, csoportszobákban a hőmérséklet eléri a 20 Celsius-fokot télen, nem szükséges további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés