Előfizetői tartalom

Eldőlt: nem jön már idén új innovációs pályázat az NKFIH-tól

Portfolio
Egy friss kormányhatározat megszabta a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 2022. évi programstratégiájának kereteit és ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az eddig már kiírt innovációs pályázatokon felül idén már nem lesz további pályázati kör, az idei nyertesek pedig csak visszafogott előleg kifizetésre számíthatnak.

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg az 1414/2022. (VIII. 18.) kormányhatározat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap 2022. évi programstratégiája, amelynek melléklete az Innovációs Alaprész kapcsán az alábbi kereteket szabta meg: A fenti táblázat felső két sorában szereplő Piacvezérelt KFI és Gyorsítósáv pályázatok kapcsán Papadimitropulosz Alex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés