Előfizetői tartalom

Évnyitó tüntetés készülődik a pedagógusokért, a szülői közösség pedig útmutatóval kárenyhít

Portfolio
Habár már megvan, hogy mikor egyeztet a kormány a pedagógus szakszervezetekkel, mégis előkerülhetnek lassan a kockás ingek, azaz a tanárok folytathatják a korábban már beígért sztrájkot. Emellett a diákok is szervezkednek, mozgósítással és adománygyűjtéssel segíti a két legnagyobb pedagógus-szakszervezet a Diákok a Tanárokért csoportot a szeptember 2-ára meghirdetett tüntetés megszervezésében - írja az RTL.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének honlapja szerint most nem egy új sztrájk szervezésébe kezdenek bele, hanem a január 16-án megkezdett munkabeszüntetések folytatásának előkészítése zajlik. Arról is írnak, hogy augusztus 30-án, a tanév kezdetét megelőző napon sokadszorra is leülnek a kormány tárgyalójával, de az eddigiek alapján nem sok esélyt látnak arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés