Előfizetői tartalom

Rezsicsökkentés: fontos módosítást jelentett be Gulyás Gergely

Portfolio
A keddi kormányülés után - melyen Orbán Viktor miniszterelnök szabadsága miatt még nem vett részt - tartott Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Itt kiderült, hogy a kormány a rosszabb fűtőértékkel rendelkező gázfogyasztó háztartások érdekében módosította a legutóbbi rezsicsökkentési szabályokat, az erről szóló rendelet még kedden meg is jelenik. Emellett a miniszter belengetett egy új kormányzati javaslatcsomagot is, amivel a kormány azt célozná, hogy egy-egy háztartás energiafogyasztása az átlag alatt legyen. Szavaiból azt lehetett kiolvasni, hogy ez egy új hitelprogram keretében valósul meg, amelynek részleteit két hét múlva ismerteti a kormány. Konkrétan a split klímával való fűtés ösztönzését említette a miniszter.

2022. augusztus 23. 16:09 Megosztás Rezsicsökkentés: ajándék köbmétereket adott a kormány, de elő kell kapni a gázszámlákat Azért, hogy az eltérő fűtőértékű földgázok esetén is mindenki ugyanannyi hőmennyiséghez jusson hozzá rezsicsökkentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés