Előfizetői tartalom

Százezreket érintő információ jelent meg a rezsikorrekcióról - Sokaknak nagy csalódást fog okozni

Portfolio
Jámbor András országgyűlési képviselő augusztus elején írásbeli kérdésekkel fordult Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez az MVM feltöltőkártyás áramvásárlóinak ügyében, akiknek a cég augusztus óta nem rezsicsökkentett, hanem emelt áron adta el az áramot. A miniszter válaszából kiderült, hogy a rezsicsökkentés elszámolására kitalált szoftvert még fejlesztés alatt áll, a megkárosított ügyfeleket pedig utólag tervezik kárpótolni, amelyet igényelni kell, nem jár automatikusan.

A feltöltőkártyás villanyórák rezsiemelés miatti kaotikus helyzetéről több alkalommal is beszámoltunk, miután kiderült, hogy az MVM feltöltőkártyás villanyórái piaci áron számolták, vagyis éppen a legszegényebb embereknek mérték a legdrágábban az áramot augusztus elseje óta. Ezt utólagos korrekciók követték. Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 11. Lépett az MVM, újabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés