Előfizetői tartalom

Ahol makacsabb a koronavírus: ezek most Magyarország legfertőzöttebb megyéi

Portfolio
Augusztus eleje óta ismét csökkennek a fertőzésszámok a hazai koronavírus-járványban, mintha lecsengőben lenne a kisebbfajta nyári járványhullám. A friss adatok szerint vannak azonban olyan megyék, ahol a nyári tetőzéshez közeli szinten tartózkodik még a koronavírus, így például népességarányosan Baranya, Szabolcs-Szatmár, Békés, Csongrád-Csanád és Nógrád megyében viszonylag magasak az esetszámok.

A koronavirus.gov.hu kormányzati portál szerdán közzétett adatai szerint tovább enyhült a kisebbfajta nyári járványhullám: 14 742 új fertőzöttet regisztráltak a múlt héten Magyarországon, ami újabb 9%-os csökkenést jelent az előző héthez képest. A halálesetek száma 8%-kal 108-ra csökkent. A kórházban ápoltak száma több mint duplájára, 1251-re emelkedett, viszont valószínű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés