Előfizetői tartalom

Durván begyorsult a dízel drágulása, péntektől még többért kell tankolni

Portfolio
Pénteken folytatódik az elmúlt időszakban elindult trend, vagyis tovább drágulnak az üzemanyagok a hazai kutakon - persze azok számára, akik nem hatósági áron tankolnak. A benzin esetében még visszafogott léptékről beszélhetünk, összevetve a gázolajjal, amelyik már a harmadik egymást követően alkalommal drágul kétszámjegyű mértékben.

Ismét üzemanyagár-emelkedés jön a hazai benzinkutakon - írja a holtankoljak.hu. A benzin literenkénti átlagára 8 forinttal emelkedik, a gázolajért pedig 22 forinttal kell majd többet fizetni. Ez azt jelenti, hogy a piaci árak így alakulnak péntektől: 95-ös benzin: 686,9 forint/liter Gázolaj: 793,9 forint/liter Ha ezt összevetjük a két héttel ezelőtti (augusztus 12., péntek)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés