Előfizetői tartalom

Megdöbbentő Covid-tanulmány, és rejtélyes moszkvai autóbomba-támadás a mai Checklistben

Portfolio
Ma délután 5 órakor jön a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adása. A műsor első részében a legfrissebb hazai koronavírus adatokkal foglalkozunk, de szó lesz egy friss tanulmányról a témában, és egy új, kifejezetten az omikron variáns ellen készült vakcináról is. Az adás második részében arról a moszkvai autóbomba- támadásról lesz szó, aminek célpontja vélhetőleg Putin fő ideológusa, Alexander Dugin volt, de a hírek szerint nem ő, hanem lánya, Darja Dugina vesztette életét. Az eset körül viszont egyre több a kérdőjel és az ellentmondás.

Délután 5 órától lesz meghallgatható a Portfolio Checklist legújabb adása. A mai műsor első részében a múlt heti Covid új megbetegedési, kórházi ápolási, és halálozási adatokkal foglalkozunk. Emellett szó lesz a Pfizer és a Moderna új, omikron elleni vakcinájáról , és egy friss hazai tanulmányról is, amelyben 7 magyar szakértő azt vizsgálta, Magyarországon hány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés