Előfizetői tartalom

Baromfivirslivel és tengeri hekktörzzsel gyűlt meg a baja az Aldinak

MTI
|
Portfolio
Füstölt baromfivirslit hívott vissza és vont ki a forgalomból az Aldi Magyarország, listeria monocytogenes baktérium esetleges jelenléte miatt. Az áruházláncnak egy gyorsfagyasztott tengeri hekktörzzsel is hasonlóan kellett eljárnia. A Nébih felhívta a vásárlók figyelmét, hogy a termékeket ne fogyasszák el. Az árucikkek bármelyik Aldi üzletbe visszavihető, árukat blokk nélkül is visszatérítik.

A tájékoztatás szerint a visszahívás 2022. augusztus 30-i minőségmegőrzési idejű, 240 grammos füstölt baromfivirslit érinti, amelynek forgalmazója az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. A virsli bármelyik Aldi üzletbe visszavihető, árát blokk nélkül is visszatérítik. A Nébih tájékoztatása szerint a listeria monocytogenes a természetben széles körben előforduló, emberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés