Előfizetői tartalom

Itt a válságterve a magyar boltoknak: azonnal lépnek az energiaválság miatt

Portfolio
A jelenlegi súlyos energiaválság közepette az Országos Kereskedelmi Szövetség tagvállalkozásai – valamennyi szakmacsoport, így az élelmiszer, drogéria, különféle iparcikk, például ruházat, játék, bútor, műszaki, barkács cikk forgalmazók – megvizsgálták, hogyan tudnak az eddigieknél is költséghatékonyabban működni, hiszen a drasztikus mértékben megnövekedett energiaárak a jövőben várhatóan még tovább emelkednek. Ennek célja, hogy a működési költségek minimalizálásával is fékezzék a drágulás ütemét, ami a vásárlók szempontjából kulcsfontosságú - közölte az OKSZ.

Fontos azonban kiemelni, hogy ezek az energiatakarékosságot szolgáló eszközök, módszerek nem befolyásolják a vásárlás élményét, a vásárlók továbbra is kényelmesen nézelődhetnek, válogathatnak az üzletekben, áruházakban. Az OKSZ célja, hogy a tagjai körében már alkalmazott és tervezett módszerek összegzésével és bemutatásával segítséget nyújtson a többi kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés