FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Keresik a segítséget a volt katások és a könyvelők is

Portfolio
5 ezer katással készítettünk felmérést, amiből kiderült, hogy nagyságrendileg 8% az, aki csak magánszemélynek számláz, 50% cégeknek és magánszemélyeknek, 42,5% pedig csak cégeknek. Harmaduk mondta biztosan, hogy áttér az átalányadóra. Ebből is látszik. hogy nagyon sokan kikerülnek a kata hatálya alól, körülbelül 350-380 ezer vállalkozót érint a változás, ebből 200-250 ezren térnek át átalányadózásra. Nekik és a könyvelőknek segítenek új fejlesztéseink, az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Kalkulátor - mondta Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója a Portfolio Checklistben, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjében.

A Billingo azért készített felmérést katásokkal és könyvelőkkel is, hogy tisztán lássák a folyamataikat. A kérdőívekből kapott információk alapján alkották meg az új programokat, amikkel percekre redukálható az adminisztrációs munka, és minden folyamat valós időben figyelhető meg, és teljesen átlátható. Az átalányadó asszisztens az átállást segíti azzal, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés