Előfizetői tartalom

Döntött az operatív törzs: megtartják a ma esti tűzijátékot

Portfolio
Ma 16 órától megkezdte munkáját az ünnepi tűzijáték lebonyolításáért felelős operatív törzs. Az eddig összegyűjtött és értékelt információk alapján kijelenthető, hogy nem áll fenn olyan körülmény, mely kérdésessé tenné a 19 óra 30 perckor kezdődő díszelgő áthúzást, illetve a 21 órakor kezdődő ünnepi tűzijátékot - írta közösségi oldalán Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.

Az operatív törzs azonban a tűzijáték végéig ülésezik és amennyiben szükséges, azonnal tájékoztatja a közvéleményt. Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 26. Újabb részletek láttak napvilágot a szombati tűzijátékról 2022. 08. 20. Ezért fújta le a kormány a tűzijátékot 2022. 08. 20. Itt a kormány döntése az esti tűzijátékról! Címlapkép forrása: Getty...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés