Előfizetői tartalom

Új típusú válság felé rohan Magyarország, így védekezhetünk

Portfolio
2008 és 2020 után az idei év újra vízválasztó lehet a cégek számára, bár a visszaesés egyelőre nem olyan erőteljes, mint 2 évvel ezelőtt. A várakozásokat illetően viszont tartós csökkenés figyelhető meg. Emögött négy kihívás bújik meg, amelyek kezeléséhez már nem elég digitalizálni vagy korszerűsíteni, hanem olyan alapvető folyamatokat kell újragondolni, mint az energiafelhasználás, az ellátási láncok menedzsmentje és a gyártási technológiák beszerzése és implementálása. Rajna Gábor, a K&H Üzleti ügyfelek divízió vezetője és Németh Dávid, a K&H vezető elemzője mutatták be, hogy mire számíthat a hazai nagyvállalati szektor az új típusú válságban.

A gázár hatalmas kockázat, de a tárolókapacitásokban nincs rossz pozíciónk Az elszálló gázárak jelentik a legnagyobb kockázati faktort, ez számít a leginkább bizonytalan tényezőnek, hiszen a háború kimenetelétől függ, Magyarország pedig 95 százalékban Oroszországból importálja a gázt. A maximális tárolókapacitás tekintetében nincs rossz pozíciónk, de a régió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés