Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor bemondta: gazdasági összeomlás jöhet, tökéletes vihar készülődik

Portfolio
Nem tudjuk, hogy a jelenlegi tőzsdei gázárak fennmaradnak-e tartósan, de ha igen, akkor nagyjából kijelenthető, hogy a hazai és az európai gazdaság is össze fog omlani – írja blogján a befektetési szakember. Félelmetesen magas inflációval párosulva ez egy tökéletes vihar, kemény menet lesz. A gázárak további emelkedése esetén a piaci mechanizmusokat is felfüggeszthetik az európai döntéshozók.

Budapest Economic Forum 2022 Zsiday Viktor is beszélni fog az október 19-ei Budapest Economic Forumon, érdemes mielőbb regisztrálni a Portfolio konferenciájára! Információ és jelentkezés Zsiday Viktor emlékeztet: augusztusban duplázódtak, a nyár folyamán megnégyszereződtek az amúgy is magas energiaárak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés