Előfizetői tartalom

Egy általános iskolában bevezetik a szombati tanítást

Portfolio
A tervek szerint él a törvény adta lehetőségével a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola, amely a honlapján megjelent tájékoztatás szerint az őszi szünetig terjedő időszakban bevezeti a szombati oktatást. Ezáltal meghosszabbodik a téli szünet, amely jelentősen hozzájárul az oktatási intézmény energiaköltségeinek a csökkentéséhez.

Az iskola honlapján azt írják, hogy a jelenléti oktatást preferálja, mert úgy tapasztalja, hogy a gyerekek hatékony előrehaladása ebben a tanítási formában a legoptimálisabb. Ugyanakkor napjainkban számos kihívással kell szembenézniük az energiaválság, a covid-járványból adódóan. Példaként említik a fűtésszámlát és a megszorító intézkedéseket. Ezekben a kérdésekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés