Előfizetői tartalom

Kibökte Putyin szóvivője, hogy miért állhat le akár végleg a gázszállítás az Északi Áramlat 1-en

Portfolio
A nyugati országok által elrendelt szankciókon kívül semmi sem akadályozná az orosz gázszállítás újraindítását az Északi Áramlat 1-en azután, hogy holnaptól karbantartás miatt leáll a szállítás – jelezte kedden újságíróknak Dmitrij Peszkov. Az orosz elnöki szóvivő által elmondott üzenet könnyen érthető úgy is, mint annak kommunikációs előkészítése, hogy a háromnaposra tervezett karbantartás után miért nem fog újraindulni a gázszállítás ezen a kulcsfontosságú útvonalon.

A keddi tájékoztatón azt a kérdést is megkapta Peszkov az újságíróktól: mi a garancia arra, hogy a háromnaposra mondott karbantartás után újraindul majd a gázszállítás az Északi Áramlat 1-en a portovajai kompresszor állomáson. Erre Peszkov a Reuters tudósítása szerint úgy reagált: Vannak arra garanciák, hogy a szankciók okozta technológiai problémákon kívül semmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés