Előfizetői tartalom

Bezár egy kollégium Barcs mellett az elszálló rezsiárak miatt

Portfolio
A nevelőtanároktól kapott információk alapján azt írja a Népszava, hogy az elszálló áram- és gázköltségek miatt bezár a Barcstól 6 km-re az erdőben található középrigóci kollégium, ami a Dráva Völgye Technikum és Gimnázium erdésztechnikusi képzési helye és így a diákok kisbuszos szállításával kapcsolatos költségen is lehet faragni.

A fenntartó Kaposvári Szakképzési Centrum (KSZC) egyelőre nem reagált a lap kérdéseire, hogy pontosan mi indokolja a döntést, mindenesetre ma déltől tényleg nem ka özéprigóci, hanem a barcsi kollégiumba költözhet be mintegy háromtucat diák, akikben számos kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy a tanmenet hogyan lesz a holnap kezdődő tanévben. Kapcsolódó cikkünk 2022....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés