Előfizetői tartalom

Megszólalt a fenntartó a szombati oktatásról: két hét fűtési költség spórolható meg

Portfolio
Az őszi szünetig terjedő időszakban bevezeti a szombati oktatást a Győrszentiváni Szent Benedek Általános Iskola. A döntést az intézmény vezetője hozta meg, a Pannonhalmi Főapátság által fenntartott iskolák vezetői ülésén elfogadott javaslat alapján. Hátterében az áll, hogy a hatnapos iskolai hét bevezetésével, illetve a téli szünet meghosszabbításával csökkenthető az iskolák rezsiköltsége – nyilatkozta Hardi Titusz atya, a Pannonhalmi Főapátság oktatási igazgatója a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének keddi adásában.

Augusztus közepén a Pannonhalmi Főapátság által fenntartott iskolák vezetői részt vettek egy tanév felkészítő megbeszélésen, melyen a vezetők próbáltak megoldást találni az iskolákat is érintő rezsiemelés kapcsán jelentkező többletköltségek finanszírozására – egyebek mellett erről beszélt Hardi Titusz atya, a Pannonhalmi Főapátság oktatási igazgatója a Portfolio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés