Előfizetői tartalom

Nagy Márton: az árstopok fenntartása egyre nehezebb

Portfolio
Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az Info Rádió Aréna című műsorának adott interjút, ahol az aktuális gazdasági kérdésekről esett szó. Nagy elmondta: a magyar gazdaság növekedése jelentősen lassulni fog, de nem lesz recesszió. Az ársapkák fenntartása egyre drágább, ezért ezeket előbb-utóbb ki kell vezetni. A szankciós politikával fel kell hagyni, mert ez okozza az energiaárak emelkedését - véli a miniszter. Az infláció 15-16%-on, novemberben érhet a csúcsára. A kormány a Vodafone Magyarország megvétele után nem tett le további cégek vásárlásáról.

Budapest Economic Forum 2022 Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is ott lesz a Budapest Economic Forumon, ahol a gazdaságpolitika elképzeléseiről beszél a hallgatóságnak. Információ és jelentkezés Az interjúban elhangzott főbb kijelentések: A növekedés lassulni fog, de a cél, hogy a lehető legkisebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés