Előfizetői tartalom

Sok vállalat igényel támogatást a dolgozók felvételéhez

Portfolio
Az augusztus közepén megnyílt lehetőséggel élve eddig közel 1300 vidéki álláskereső elhelyezkedéséhez igényelték a havonta akár 150 ezer forint bérköltség támogatást a munkaadók. A teljes kérelmezett forrásmennyiség az 1,1 milliárd forintot közelíti, több mint 300 millió forintot már oda is ítéltek a foglalkoztatóknak - írja a Technológiai és Ipari Minisztérium.

A Vállalkozások regionális munkaerő támogatása programban az újonnan felvett álláskeresők után pályázhatnak vissza nem térítendő bérköltség támogatásra a cégek. A lehetőség Budapesten és Pest megyén kívül az ország minden részében, az összes vidéki régióban elérhető 2022. augusztus 15. óta. A támogatás célcsoportjába tartozik, aki még nem töltötte be a 25....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés