Előfizetői tartalom

Szakértő: nem csak az alacsony bér csökkenti a tanári pálya presztízsét

Portfolio
Az oktatási rendszer egyéb problémáit nem lehet a tanárok helyzetéről elválasztani, a bérkérdés ugyanakkor nem az egyetlen kihívás, amit orvosolni kéne – nyilatkozta Horn Dániel oktatás-közgazdász, a KRTK Közgazdaságtudományi Intézet igazgatója a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének keddi adásában.

Megkerülhetetlen téma a pedagógusok helyzete és a tanárhiány, amikor az oktatási rendszer hiányosságait vizsgáljuk – mondta Horn Dániel, a Közgazdaságtudományi Intézet igazgatója a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő keddi adásában. Szemléltette: Egy lángoló háznál sem azt kérdezzük, hogy azon túl, hogy ég, még mi a probléma az épülettel. Hozzátette:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés