Előfizetői tartalom

Balatoni éttermet kapcsolt le a Nébih - borzasztó higiénia körülményeket tártak fel

Portfolio
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ellenőrei (Nébih) súlyos szabálytalanságokat tártak fel egy Somogy megyei vendéglátóipari egység ellenőrzése során. A Nébih a súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai körülményekre hivatkozva felfüggesztette az étterem tevékenységét, és 790 kg élelmiszert kivontak a forgalomból - írja a Nébih az oldalán.

A Nébih ellenőrei arról számoltak be, hogy gyakorlatilag minden helyiség súlyosan szennyezett volt az általános takarítatlanság miatt: „példaként említhető, hogy a főzőkonyha, a zöldségelőkészítő, a raktár, az áruátvevő és a gyros-előkészítő helyiség padozata zsíros, takarítatlan, oldalfalai szennyezettek voltak. Több helyen a technológiához nem kapcsolódó tárgyakat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés