Előfizetői tartalom

Rezsikatasztrófára figyelmeztetett a fideszes polgármester, majd ahogy ígérte, meghökkentő számokat tett közzé

Portfolio
A hét elején egy posztban tájékoztattam önöket arról, milyen komoly veszély és válság fenyegeti a települések, a falvak és a városok világát, és ez bizony kockáztathatja a helyi közszolgáltatások biztosítását is - írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében Székesfehérvár fideszes polgármestere. Cser-Palkovics András ezt követően tételesen mutatja be, milyen hatalmas mértékben emelkedhet a közvilágítás költsége, valamint az önkormányzat kezelésében álló létesítmények energiaköltségei.

A politikus szerint a legfontosabb kérdések egyike ma az, hogy mivel, mennyiért és miből fűtik majd az óvodát, a rendelőt vagy éppen a nyugdíjasotthont. Ezt követően korábbi ígéretének megfelelőn részletes tájékoztatást ad a székesfehérvári számokról, amelyekkel kapcsolatban leszögezte, hogy beszerzéseik egy részénél nem kaptak ajánlatot, míg más intézmények esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés