Előfizetői tartalom

Már javában készülnek a drasztikus áremelésre a nyelviskolák

Portfolio
A koronavírus-járvány, majd az a miatt elrendelt többszöri felsőoktatási nyelvvizsga-amnesztia mintegy 30 százalékkal vetette vissza a nyelviskolák forgalmát az elmúlt két évben. További jelentős csökkenésre azonban nem számít az új tanévben a Nyelvtudásért Egyesület elnöke, azonban az Infostart alapján áremelés annál inkább várható.

Rozgonyi Zoltán szerint hiába a növekvő rezsi és élelmiszerárak, a családok csak a legvégső esetben spórolnak a gyerekek taníttatását. A céges tanfolyamok és felnőtt nyelvtanulók esetében azonban már érzékelhető egyfajta kivárás. Szerinte mintegy 3-5 százalékos visszaeséssel lehet számolni. Az idén még nem lesz hatással a nyelviskolákra az, hogy a későbbiekben sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés