Előfizetői tartalom

Mindenki a paritásról beszél, pedig az igazi nagy durranás még hátra lehet a devizapiacon

Portfolio
Az utóbbi hetekben-hónapokban az euró-dollár paritás volt a legfontosabb esemény a devizapiacon, erről beszélt mindenki. A dollár húsz év után először elérte a lélektani szintet, de azóta sem tudott onnan jelentősen tovább szárnyalni. Közben viszont lehet, hogy nem is ez lesz 2022 legfontosabb devizapiaci sztorija, ugyanis az elemzők egy része szerint reális lett az esélye, hogy az év végéig az angol font is paritásig esik a dollárral szemben. Az pedig több mint 15 százalékos zuhanást jelentene négy hónap alatt.

Budapest Economic Forum 2022 A hazai és a nemzetközi gazdasági, devizapiaci kilátások kerülnek szóba október 19-én a Budapest Economic Forum konferencián. Információ és jelentkezés A Brexit óta nem zakózott ekkorát a font Augusztusban több mint 4%-kal gyengült a font a dollárral szemben, ennél nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés