Előfizetői tartalom

Ez a névsor magáért beszél! - Hatodik alkalommal jön a Private Health Forum

Portfolio
Összeállt az egész napos Private Health Forum szakmai programja. Az érdeklődők már reggel 9 óra előtt elkezdhetik követni a magánegészségügyi szolgáltatók legnagyobb éves eseményét és egészen délután 5 óráig lekötjük a figyelmüket. Cikkünkben felvillantjuk, mire számíthatnak a résztvevők. Még nem késő regisztrálni az eseményre, az utolsó helyek még elérhetők.

Hosszas előkészítő munka után véglegessé vált a hatodik Private Health Forum egész napos programja. A négy szekciós program során szó lesz a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók aktuális helyzetéről, kilátásaikról, hogy mit okoznak számukra az aktuális kihívások (euró-forint árfolyam, energiaárak elszállása, HR-költségek, lakossági vásárlóerő alakulása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés