Előfizetői tartalom

Itt a kormányzati fordulat a napelemes pályázatban: előrehozzák a második fordulót

Portfolio
Újabb kormányzati fordulat történt a nagy népszerűségnek örvendő lakossági napelemes pályázatban, ugyanis hétfőn este azt jelentette be Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium államtitkára, hogy mégsem halasztják el a második pályázati forduló megnyitását jövő tavaszra, mint ahogy azt augusztus elején közölték, hanem idén novemberben megnyitják azt.

A rezsicsökkentési szabályok módosítása, az átlagfogyasztás felett belépő magasabb árak, tükrében bizonyára sok pályázónak kedvező a hír, amelyet Steiner Attila a saját Facebook-oldalán jelentett be hétfőn este. Ahogy a posztban kiemelte: Nem várunk tavaszig, novembertől elérhető lesz a lakossági napelemes pályázat második üteme. … Az első szakasz lezárásához...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés