Előfizetői tartalom

Őrült felelősséget visz az állami egészségügyi ellátás - Hogyan lehet ebben partner a magánegészségügy?

Portfolio
Történelmet írhatunk, ha ezt el nem rontjuk. A szándék, hogy a sok-sok ellentét helyett a közös érdekekre koncentráljunk, win-win helyzetet eredményezhet az állami és a magánegészségügy szektor között a betegek érdekében - mondta felvezető előadásában Fábián Lajos, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Egészségügyi Tagozatának elnöke, a VOSZ társelnöke. A VOSZ tagozatának szekcióelnökei az ezt követő panelbeszélgetésben a teljes magyar egészségügyet feszítő problémákat járták körül, kifejtették gondolataikat a lehetséges fejlesztési irányokról és felajánlották partnerségüket a döntéshozók számára.

Fábián Lajos, az Egészségügyi Tagozat elnöke, Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) társelnöke ismertette, hogy 2019 végén kezdtek építkezni, ma már tagozatként működnek, amely 6 szekcióból áll, komoly és jó nevű szakembereket nyert meg elnököknek, akik a konferencia egyik panelbeszélgetésen osztották meg gondolataikat, "legyen béke, rend és haladás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés