Előfizetői tartalom

100 milliárdos lyukat ütött az enerigaársokk a megyei jogú városok büdzséjén Szita Károly fideszes polgármester szerint

Portfolio
A mai energiaárakkal számolva 2023-ban Kaposvár rezsiszámlája 5,3 milliárd forinttal, a megyei jogú városoké pedig 100 milliárdos tétellel emelkedne, már folynak a tárgyalások a kormánnyal a helyzet rendezésére – egyebek mellett erről beszélt Szita Károly, Kaposvár polgármestere, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke a Portfolio Checklist szerdai adásában.

Csak Kaposvár áram- és gázköltsége 5,3 milliárd forinttal kerülne többe jövőre, ha a mai piaci árakat vesszük alapul – mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének szerdai adásában. hozzátette: ha a megyei jogú városokat nézzük, akkor az idei utolsó negyedévre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés