Előfizetői tartalom

25 éves inflációs csúcs, 11%-os állampapír a mai Checklistben

Portfolio
Ma délután 5 órától lesz meghallgatható a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcastjének csütörtöki adása. A műsor első részében a KSH ma reggel közzétett, augusztusi inflációs jelentésével foglalkozunk. 15,6%-os árdrágulásra 1998 óta nem volt példa, ráadásul ezen belül az élelmiszerek ára 30,9 százalékkal emelkedett 1 év alatt. Az adás második részében a mai Kormányinfón bejelentetett új lakossági állampapírról lesz szó, amiről Gulyás Gergely egyelőre annyit árult el, hogy 11%-os lesz a kamata, de több kérdés is van a papír kondícióiról.

Délután 5 órakor jön a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében a KSH friss inflációs jelentésével foglalkozunk. Közel negyedévszázada nem látott árdrágulás figyelhető meg, az élelmiszerek esetében 1 év alatt 30,9 százalékkal emelkedtek az árak. Ha az élelmiszereket a termékek szintjén vizsgáljuk akkor az is feltűnő lehet, hogy a szegényebb társadalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés