Előfizetői tartalom

III. Károly király élő közvetítésben tisztelgett a királynő előtt

Portfolio
III. Károly király, a soron következő uralkodóként a nemzethez intézett első beszédében érzelmekkel tisztelgett édesanyja, II. Erzsébet királynő előtt. Elsőként bánatát írta le elhunyt, szeretett édesanyja iránt, aki inspirálta és példát mutatott ki neki és az egész családnak. Beszélt arról is, hogy jó életet élt a királynő, akit a legmélyebben gyászolnak majd- írja a Sky.

Édesanyja fényképe mellett ülve, fekete öltönyben és nyakkendőben azt mondta, hogy édesanyja "áldozatokat hozott kötelességből." A király szerint a II. Erzsébet királynő által sugallt „szeretet, csodálat és tisztelet” „uralkodása fémjelzőjévé vált”. "Amint azt a családom minden tagja tanúsítja, ezeket a tulajdonságokat melegséggel, humorral és tévedhetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés