Előfizetői tartalom

Magyarország kihátrálna az Oroszország elleni szankciók mögül?

MTI
|
Portfolio
Át kell gondolni az Oroszország elleni szankciós politikát - mondta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója szombaton a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Magyarországért Alapítvány Polgári Piknik elnevezésű rendezvényének helyet adó Dobozy-kúria előtt újságíróknak. Orbán Balázs jelezte: Orbán Viktor miniszterelnök idei előadását az orosz-ukrán háború és annak Európára gyakorolt hatása fogja meghatározni.

"Az Európai Unió a szankciókat meghatározott időre hozta meg, ezért az őszi politikai szezon a szankciók értékeléséről is fog szólni. Hogyha magunkba nézünk, illetve körülnézünk a világban, akkor azt látjuk, hogy a szankciók nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket" - írta Orbán Balázs a Facebookon szombaton, ami azt jelezheti, hogy Magyarország kormánya szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés