FONTOS Meghosszabbítja a kormány a kamatstopot - Sírjunk vagy nevessünk?
 
Előfizetői tartalom

Gyorsabb, kényelmesebb ügyintézés​en dolgozik ezerrel az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ

Portfolio
Rendkívül fontos, hogy a beteg érdekét és kényelmét szolgálják az egészséginformatikai rendszerek, továbbá ne terheljék az ellátórendszert olyan felesleges adminisztrációval, amelyek megoldhatók elektronikusan. Mintegy 12 ezer magánszolgáltató​ csatlakozott már az idén 5 éves EESZT-hez, amelyben a kezelt egészségügyi adatok száma meghaladja az 1 milliárdot - ismertette Szabó Bálint, az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ (ESZFK) ügyvezetője, Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) informatikai főigazgató-helyettese Portfolio Private Health Forum 2022 szakmai rendezvényen.

Szabó Bálint, az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ (ESZFK) ügyvezetője, Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) informatikai főigazgató-helyettese kiemelte: cél, hogy a betegek a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, mind az állami, mind a magánszolgáltatóknál, ők ehhez biztosítani tudják azokat az adatokat, amelyek a betegekkel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái