Előfizetői tartalom

Tüntettek a diákok és a tanárok Miskolcon és Budakalászon

Portfolio
Több mint ezren tüntettek hétfőn reggel azután, hogy a tankerület vezetője pénteken felmentette posztjáról Dezsőfi Györgyöt, a Herman Ottó Gimnázium igazgatóhelyettesét. Az egyik budakalászi iskolában is élőlánccal tiltakoznak az ellen, hogy a tankerületek elbocsátással fenyegetik a polgári engedetlenségi akcióba kezdő pedagógusokat.

Több mint ezer fekete ruhába öltözött diák, szülő, nagyszülő, tanár, volt diák fogta körbe ma reggel fél 8-tól nyolcig a miskolci Herman Ottó Gimnázium épületét. Az ellen tiltakoztak, hogy a tankerület vezetője pénteken felmentette posztjáról Dezsőfi Györgyöt, az intézmény igazgatóhelyettesét, miután múlt hét hétfőn részt vett a miskolci tankerület elé szervezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés