Előfizetői tartalom

Megszólalt a Mol: az idén szerződött 258 új partnerére vonatkozik csak a jövő heti korlátozás

Portfolio
Beszámoltunk mi is arról a levélről, amelyben a Mol arra figyelmezteti szerződött partnereit, hogy jövő héten csak a megállapodásukban szereplő üzemanyag 25 százalékát kaphatják meg. A 444 megkereste a hazai olajtársaságot, amely elmondta, hogy a 25 százalékos korlátozás csak azokra az új partnereire vonatkozik, akikkel idén bővült az ügyfélköre.

A Mol hivatalos válaszában hangsúlyozta, továbbra is van elegendő üzemanyag Magyarországon, viszont a kieső import miatt jóval nagyobb ügyfélkört lát el, mint korábban. Kiemelték, az ország üzemanyag igényét több mint 80%-ban ők fedezik. A vállalat március eleje óta 258 új partnerrel, közöttük számos független benzinkúttal kötött nagykereskedelmi szerződést, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés